Navštíveno 4640x

koukam ze nemam uplne vsechno nafoceny ale tady mas par fotek redukci na dvere...

Wow to vypada super:o)) nemuzu se dockat:)
koukam, ze budete odbornici na E46 :-)
kislik: dalka z volantu funguje paradne, s radiem zadnej problem, ale HUB nejde, je to ta sama co jsi mel

14.01.2008, 20:52 |
FSAL ty Rka sou v uzavrence? pokud ano, tak bych sral na efekt plexiskla, resp. magnetu a pekne vycpal rounem, jinak to vypada good
Ja nic neslysim pomooc:o)))
Ne ted jsem dorazil domu, zahoroval jsem za cestu statecne a moc spokojenost:) vypada, hraje a funguje vse na 1*:)
Teda az na ty dvd to budu muset nejako dobadat, na dvd-video se basy flakaj, vsechno hraji predky:/ bude to nekde neco spatne nastaveneho v menu nejspis jeste si s tim pohraju.. Pritom divxy davaj neskutecne - teda pokud se je alpince podari prelouskat, hraje to tak 1/3 klipu z me obsahle videoteky, asi stare kodeky.. Ale jinak fakt good:)
fsal: uzavrena, okynka bylo prani vazeneho zakaznika
kislik: budeme mit na e46 monopol, za cca 14dni asi prijede dalsi coupe :-)
moc peknyyy! kompa jsou Hifo??
Martyn: a jak velke jsou ozvucnice? pamatuju se ze jsi zjistoval jak velkou ozvucnici asi pouzit

14.01.2008, 23:30 |
Hulik Snad to dobře dopadne s monasem a hlavně s tou bednou,abych ti to tam za 14 dní mohl dát :-)
Deaf jj Hifo Zeus. Ozvucnice by mela mit kolem 25l kazda..
Hulik a nechtel bys tenhle Hifo BX 1606?:o)) Ze bych si vykousl 2006ku..:o)) icq..

15.01.2008, 08:43 |
jute Martyn: Máš mail.

15.01.2008, 09:06 |
Smrada (M)
Jinak bych jeste doplnil, ze diky tlakum uvnitr uzavrenky to neni plexisklo ale 1cm tlusty sklo :o)
Co se Vam nezda davat kompa na Hifo? - ja budu davat kompa na ZXi 6006

15.01.2008, 09:56 |
Hulik Martyn: dík za nabídku :-)
Spíš přemýšlím o Helix SPXL 1000

15.01.2008, 10:41 |
xboy A zadní sedačky necháš vyndaný?
xboy nee jsou jen sklopeny..
Frenkie - ???:o) kde vidis ze se nekomu neco nezda?:)

15.01.2008, 10:47 |
Smrada (M)
Zadni sedacky sou normos funkcni. Je tam za nima misto pro ty woofery, samozrejme otereny to hraje lepe. Kdyz ale neni zbyti, tak zaklopit normalne jdou
vypada to pekne,jen takovej detail,proc je ta bedna zepredu potazena cerne?
to Martyn blbe sem si precetl dotaz. jinak dobra volba komponent a moc pekna prace
vypadá to fak pěkně, hlavně zůstává stále použitelněj kufr (na nákup) :o)
Vypada to pekne, jsem zvedavej na poslech.

15.01.2008, 16:02 |
TROY s design hlediska se mi tam ty zesáky nelíběj :-) nějak tam prostě nezapadnou

16.01.2008, 20:43 |
mamut neco tak pekne zrobeneho sem dlouho nevidel fakt super prace

17.01.2008, 07:49 |
whiskadelic | Upraveno: 2008-01-17 07:52:06
Kral: POMOC!!! Jak jsi vyndal mrizky vetrani - me to za boha nejde vyndat. Dik za radu.
A mas siku i pod airbagem? A jeste jeden dotaz, vnitrni plech mas jen Braxem? Podle fotek koukam, ze si stredobasu udelal ozvucnici...vidim spravne?
pavel: ten prostor je uplne oddeleny a vevnitr je vse tmave
troy: moc jinam zesiky nejdou, napravo baterka, vlevo kaslik, pod zesikama rezerva ktera se da vyndat
mamut: diky :-)
whisky: na kazdym hornim rohu se to musi odmacknout a vytahnout.
zepredu malym prochym sroubovakem zatlacit tu packu smerem dolu, pak se to uvolni, ale stejne se to spatne vyndava
Vnitrni plech je jen Braxem a v miste za repro je kus sikadampu.
pod airbagem je taky kus sikadampu
jinak to hraje do dveri, je prorizlej ten plech

18.01.2008, 09:29 |
clown tak sikovnyho Kralika jsem jeste nevidel :o))) .. hezky ... kluci umite .. :o)
kral: diky...ted budu montovat novy dvere a znova delat tlumeni, protoze puvodni mi smetlo projizdejici auto a nejdou opravit...uff..to zas bude jebacky :)
to jo, nevim kdo mel napad ze origo repro bude drzet na tapecaku :-)
njn audio u bmw to je sila, na to jaky sou zpracovany kvalitne ostatni veci...a o 5-er ani nemluvim, ty 13tky tam...to hraje hur nez seriova fabie...hruza...
ale na druhou stranu, ten tapes je solidni a drzi dost dobre, jen me drnci asi zaslepka airbagu v tapecu, to nevim co s tim.
kup tu zaslepku novou, pokud myslis tu pod kterou je sroub
presne neco takoveho chci delat kde si sehnal ty zaslepky na mensi radio nez je origo?
to je ta zaslepka v tapecu co ma vyletet kdyz vylitne pytel...nebo neco z tech mist drnci...mam je namazany braxem, nevic co tam jeste dat aby se to zlepsilo